Copilul tau merita un START sigur!

May 29, 2009

Ziua Copilului, a 152-a zi a anului, n-o lasi sa treaca niciodata fara cadouri pentru copilul tau. Si pentru ca merita tot ce e mai bun, anul acesta vei gasi cu siguranta 152 de motive sa investesti intr-un dar pe care il va aprecia toata viata: o asigurare special gandita pentru el.

START – Asigurare mixta de viata pentru copii, cu acumulare de capital si acoperire suplimentara pentru invaliditate din accident.

START

Programul de asigurare Grawe START este un pachet complet ce ofera acoperire prin asigurare pentru doua persoane asigurate si are ca scop principal protejarea viitorului copilului dumneavoastra.

Persoana asigurata 1 este un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 14 ani. Durata contractului este de minim 10 ani, si este limitata de implinirea de catre copilul asigurat a varstei de minim 18, respectiv maxim 25 de ani.

Persoana care incheie asigurarea – contractantul – poate fi o persoana fizica in varsta de cel putin 18 ani care se obliga sa achite asiguratorului primele de asigurare, contractantul putand opta totodata pentru intrarea in asigurare si ca persoana asigurata 2.

Contractantul asigurarii START nu poate fi decat unul dintre membrii familiei copilului asigurat (ex.: parinti, bunici, unchi, matusi, etc.).

Varsta maxima de intrare a contratantului in asigurare este de 65 de ani, iar varsta maxima de iesire din asigurare este de 75 de ani. Durata asigurarii persoanei asigurate 2 este obligatoriu egala cu durata asigurarii copilului.

Prima minima anuala este de 800 lei. Plata primelor se poate face cu frecventa anuala sau semestriala.

Acoperirea prin asigurare:

Pentru copil (P1) = asigurare mixta de viata cu acumulare de capital cu plata fractionata a sumei asigurate in caz de deces (asigurare de baza) + asigurare suplimentara de invaliditate permanenta din accident cu grad de invaliditate peste 50%

Pentru P2 (contractant) = asigurare suplimentara de deces + asigurare suplimentara de exonerare de la plata primelor in caz de invaliditate permanenta din accident de peste 50% Beneficiar al asigurarii si indemnizatii de plata: La supravietuirea copilului asigurat: se va plati copilului suma asigurata, impreuna cu rezervele suplimentare acumulate

————————————————————-

Si pentru ca vrem sa iti fim alaturi in alegerea cadoului perfect pentru copilul tau, iti oferim prima rata, semestriala, cadou*.

Pentru mai multe detalii:

Telefon:

0721732125

E-mail:

alexandru.dochia@grawe.ro

Vino la sediul nostru din:

Str. Anastasie Simu, nr. 1, etaj 2, sector 1,

Agentia Bucuresti 1, Bucureşti RO-010294

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: